Velkommen til et univers med fokus på bæredygtige- og økologiske produkter


Shop direkte efter kategori

HEJ!

Og velkommen til Mini Boheme, et fløjls blødt univers med brands der nøje er udvalgt på grund af deres håndværk, fundament og min begejstring for dem og deres produkter.

Jeg er mor til 2 piger, Filuka fra Sep. 2015 og Noria fra Aug. 18. Gennem årene har jeg fundet udenlandske brands jeg har længtes efter at kunne købe i Danmark. De brands du finder i shoppen, er enten mindre familieejede virksomheder, eller startet sådan. Fælles for dem alle er, at de producerer baby- og børnetøj samt tilbehør, i bæredygtige materialer der er fri for skidt kemi, og det kan vi hos Mini Boheme, godt li´.

Nogle af shoppens brands er 100% økologiske, andre GOTS certificeret (en global certificering for tekstiler fremstillet af økologiske fibre), eller en kombi.

En del produceres i EU, der sikre høj standart og gode arbejdsforhold, mens andre kun producere det skaberen bag, selv kan nå fra egen hånd. De har rødder i hele verden, heriblandt USA, Ukraine, Holland, England, Polen og Danmark.

Qua min mor-rolle og livsfilosofi, har jeg altid et skarpt fokus på kvalitet, komfort, bæredygtighed og vores alles planet. Jeg ville ikke tøve med at bruge alle produkter på shoppen og kan stå inde for alt hvad du finder.

Kun det bedst er godt nok til mine, og dine!

Mange kærlige hilsner

Indehaver