Billy Bibs

Billy Bibs

Når du køber ”bibs”, støtter du en sympatisk og bæredygtig virksomhed

Virksomheden Billy Bibs er et amerikansk familieforetagende, hvor mand og kone – Kristina og Roman – er gået sammen om at producere stilfulde men samtidig funktionelle hagesmække af højeste kvalitet.

Alle deres ”bibs” (bib betyder savlesmæk på engelsk) er produceret af 100 % håndplukket bomuld, og de smukke mønstre er lavet med bæredygtige farver.

Selve produktionen (dvs. syningen) foregår i USA – og så vidt muligt er det hjemmegående mødre, som har brug for en ekstra lille indtægt, der sidder og syer de fine og lækre savlesmækker.

Kan det blive mere sympatisk?

Billy Bibs – en god investering

Som inden for alle andre markeder, så koster det også lidt ekstra at investere i unikke savlesmækker af høj kvalitet, der er produceret under ordentlige forhold.

Til gengæld får du også savlesmækker, som holder, til du ikke ønsker at eje dem mere – hvorefter du kan sælge dem videre, hvis det er det, du har lyst til.
Tager du holdbarheden samt muligheden for videresalg in mente,
så er Billy Bibs en rigtigt god investering.

Når du lægger en Billy Bibs hagesmæk i kurven, træffer du et bæredygtigtvalg,  på de miljømæssige, sociale og økonomiske parametre!

Dermed er det ikke kun dig selv og dit barn, du forkæler, når du køber de smukke savlesmækker – du støtter også en yderst sympatisk, lille virksomhed (yes – det betyder at du kan bestille mere end én med rigtigt god samvittighed)!

5 produkter
5 produkter

Billy Bibs bliver en del af outfittet

Første gang jeg faldt over Billy Bibs, var det kærlighed ved første blik.

Den vintage/bohemestil, som de har, er noget af det fineste, jeg har set!
Især inden for savlesmækker/hagesmækker, hvor tendensen ellers generelt er, at fokus udelukkende ligger på deres praktiske funktion – ikke udseende…

At Billy Bibs smække alle sammen er håndlavede under fantastiske arbejdsvilkår i USA, gør det i min optik kun bedre.

Min første datter led meget af hoste og rallen da hun var mindre, og jeg gjorde derfor alt for at holde hende varm på brystet – bl.a. med savlesmækker. Men det irriterede mig lidt, at de almindelige savlesmækker ofte ødelagde outfittet.

Forstå mig ret: Selvfølgelig var det vigtigste, at hun var varm – men jeg savnede altså nogle savlesmækker, som passede til hendes påklædning. Ting kan jo godt være praktiske og pæne på samme tid, ikke?

Med savlesmækker fra Billy Bibs får man ikke bare savlesmækker, som passer til forskellige outfits – man får simpelthen savlesmækker, som gør dem endnu federe. Billy Bibs kombinerer funktionalitet og æstetik, i noget der næsten kun kan betegnes som babyaccessoires der passer godt til det økologiske look med naturfarver.

Det rigtigt fede ved dem er, at hver savlesmæk har to forskellige sider - Én med et smukt bohemeinspireret mønster og en ensfarvet. Dermed har du i hver smæk to looks – og dermed rigtigt mange gode kombinationsmuligheder, når den lilles outfit skal sammensættes.

Savlesmækker der kan gå i arv

Udover at gå op i bæredygtige materialer og ordentlige forhold for medarbejdere, så går Billy Bibs også utroligt højt op i, at deres produkter holder. Ikke bare til det barn, du køber dem til i første omgang – også til nr. 2 og 3. Om så det er fordi der kommer en lillebror eller lillesøster, eller fordi du sælger dem videre eller forærer dem væk.

Hemmeligheden bag deres holdbarhed skal findes i det høje kvalitetsniveau, som går igen fra bomuld til syninger. Det hele er af høj kvalitet – så intet flosser i kanterne, falder af, falmer eller går op.