Donsje Amsterdam

Donsje Amsterdam

Lige siden jeg fik min første datter, har jeg haft et godt øje til Donsje Amsterdam – og især deres børnesko.

Generelt kan deres sko og tøj beskrives som nostalgisk, rustikt og fantasifuldt. Alle materialerne er udvalgt med stor omhug såvel som omtanke – hjemmeskoene er håndlavet i det fineste kernelæder. Kollektionerne holder de i naturlige og afdæmpede farver. Det, der gør deres kollektioner helt unikke, er imidlertid deres fine detaljer.

Grundlæggeren, Florentine, finder inspiration i vintagemoden, hos børn og i naturen. Som mange andre brands her på shoppen, så er Donsje Amsterdam også et familieforetagende – hvilket Florentine bruger aktivt i designprocessen. Hendes børn er nemlig med til at teste sko og tøj samt udvælge hvilke dyremotiver, der skal integreres i de årlige kollektioner.

Sutsko og børnetøj der begejstrer både dig og dit barn

Donsje Amsterdams sutsko i premium læder med fór er ikke til at står for: Den lækre kvalitet og de fine detaljer får begejstringen frem hos både forældre og børn. Og med tanke på de kolde institutionsgulve, de små fusser render rundt på, så er disse et must have. Snotnæser er uundgåeligt hos små børn, men med Donsjes sko og lækre tøj, er det i hvert fald ikke påklædningen, der er skyld i den evigt røde snude.

Både deres sko og tøj kombinerer det rustikke med det fine og feminine – og så er det skabt til bevægelse og leg. Dermed er Donsje Amsterdams kollektioner det ideelle sted at lede efter hverdagstøj, som både holder til dagens strabadser og ser godt ud.

3 produkter
3 produkter

Kvalitet der holder

Det der med at ofre mange penge på børnetøj kan nogle gange godt føles lidt fjollet. For de vokser jo ud af det på nul komma fem… Derfor er der mange, som vælger at sparre på børnetøjsbudgettet. Så køber de tøj og sko billigt i dagligvarebutikker og større tøjkæder. Men det er faktisk ikke nødvendigvis billigere på den lange bane.

Når du køber kvalitetstøj og -sko, er der nemlig mange fordele – også økonomiske. Her er et par stykker:

  • Kvalitet frem for kvantitet: Kvalitetstøj og -sko holder sig pænt og lækkert længe. Det betyder, at hvert stykke tøj har langt flere brugsdage end billigt tøj fra dagligvarebutikker og discountmærker.
  • Når dit barn vokser ud af det, kan du gemme det til den næste i rækken – eller sælge det videre til en fin pris.

Social bevidsthed og bæredygtig produktion

Donsje Amsterdam laver ikke bare lækkert tøj – de er også en fed virksomhed, fordi de går op i en bæredygtig produktion. Især har de fokus på social bæredygtighed. Bl.a. donerer de en del af deres overskud til skolen Shining Start i Kenya. Skolen er stiftet af de to direktører bag brandet, og giver over 160 børn en bedre start på livet.

Hertil sørger de også for at de materialer, de bruger i deres produktion, er bæredygtige og af høj kvalitet.

Dermed gør du ikke bare noget godt for dig og dit barn, når du shopper børnetøj og -sko hos Donsje Amsterdam – du er også med til at støtte op om social ansvarlighed og bæredygtig produktion!