Elodiee

Elodiee

Elodiee er et forholdsvist nyt dansk luksusmærke inden for økologisk børnetøj. Både visuelt og kvalitetsmæssigt emmer alle deres items af luksus og nordisk elegance. Så da jeg første gang fik nogle af Elodiees produkter i hånden, var jeg solgt. Tøjet var så smørblødt, at det næsten er helt ubeskriveligt. Eftersom jeg har to piger, har jeg efterhånden haft en del børnetøj mellem hænderne – men aldrig har jeg mærket mage til kvalitet!

Elodiee kobler elegance, kvalitet og funktionalitet

Elodiees børnetøj er alt sammen designet, så det er blødt, elegant og rart at have på. Børn skal nemlig have plads til bevægelse og leg, i det tøj de går i. Men det betyder jo ikke, at de ikke samtidig kan se godt ud.

Elodiees elegance skyldes de klædelige snit og afdæmpede farver: Deres kollektioner er generelt prægede af nordisk minimalisme, og af at materialernes kvaliteter får lov at træde i forgrunden. Det er tydeligt både at se og føle, at der ligger tanker og arbejde bag hver en detalje og hvert et sting.

At de holder deres items i én farve, gør deres tøj enormt stilet – og samtidig nemt at kombinere med andre mærker. Uanset om man er til udpræget boheme og vintage eller mere klassisk feminint børnetøj, så vil deres items passe ind i garderoben.

Som forældre kan man jo ikke andet end at klappe i hænderne, når man falder over et brand, der laver børnetøj som ser godt ud, og som samtidig er lækkert at lege i!

10 produkter
10 produkter

Økologi – for både dit barn og planetens fremtid

Jeg tror, at rigtigt mange oplever det, når de får børn – det der med pludselig at bekymre sig meget mere om planetens fremtid. Fordi man bliver så opsat på at skabe den bedste fremtid for sit barn – og forudsætning for dét, er jo en planet i balance med en natur, der trives.

Derfor er det også fantastisk, at der efterhånden er mange fede brands derude, som går op i bæredygtighed. Elodiee er i denne sammenhæng ingen undtagelse. De er GOTS-mærkede (Global Organic Textile Standard), hvilket vil sige, at alt deres tøj er 100 % økologisk.

Shop moderigtigt børnetøj med god samvittighed

Udover at du støtter en sympatisk virksomhed, som har en super bæredygtig produktion, så er du faktisk også med til at skubbe forbrugertrenden i en ny retning, når du køber børnetøj fra Elodiee: Kvalitet frem for kvantitet.

Når talen falder på miljø, er det nemlig altid bedre at købe dyre kvalitetsprodukter med lang holdbarhed, end billige produkter, som hurtigt går i stykker eller bliver slidt op. Især inden for tøjindustrien, som generelt er en meget forurenende industri, er det vigtigt, at trenden bliver vendt. Og det er du med til, når du køber tøj fra brands som Elodiee!

Den høje kvalitet gør nemlig, at deres børnetøj holder rigtigt længe. Så når dit barn er vokset ud af det, kan du sælge det videre eller donere det til genbrug. Dermed bliver det miljømæssige aftryk mindre pr. brugsgang, end det er for billigt børnetøj.