Saga Copenhagen

Saga Copenhagen

Saga Copenhagen er nok ét af de lækreste danske brands inden for babytilbehør: Stofbleer, sengetøj og babysvøb er alt sammen økologisk, af høj kvalitet og produceret med omtanke. Sidst men ikke mindst er deres minimalistiske udtryk med dæmpede farver også super flot og stilet – og godt for dit barn.

Bæredygtighed i hver en tråd og hvert et led

Sagaer er en gammel nordisk genre, som dækker over ”historier om familie og liv”. Da Saga Copenhagen er et familieforetagende, hvor både mor, far, datter og svigersøn er involverede, og da det de producere er babytilbehør, kunne navnet ikke passe bedre på virksomheden.

Alle deres produkter er skabt med omtanke fra produktion til brug. Bl.a. har de valgt at prioritere at blive GOTS-mærkede (Global Organic Textile Standard), hvilket betyder, at hver en fiber i deres babysengetøj, stofbleer og babysvøb er 100 % økologiske og produceret med omtanke for social såvel som miljømæssig bæredygtighed.

Blødt og blidt: Den røde tråd i Saga Copenhagens design

Alle Saga Copenhagens designs er bløde og blide både i udtryk og kvalitet. Farverne er dæmpede, og mønstrene enkle og stilrene. Faktisk er deres designs så lækre, at man skulle tro, at man købte dem mere for sin egen skyld, end for sit barns… Men der kan man godt tro om igen! Bag designet ligger nemlig mange tanker omkring dit barns velbefindende.

For babyer er den travle hverdag ofte fyldt med rigtig mange indtryk og stimuli. Det sluger deres energi og stresser deres nervesystem, så de bliver udmattede og i sidste ende kede af det og urolige. Saga Copenhagens designmæssige vision er, at deres produkter både udseendemæssigt og kvalitetsmæssigt, skal være bløde og blide, så de er med til at skabe ro i den travle, moderne hverdag.

Samtidig er deres produkter også alle sammen økologiske og fremstillet med stor social og miljømæssig omtanke. Så når du køber ét af deres produkter, gør du både dit barn og planeten en tjeneste.

18 produkter
18 produkter

Invester i dit barn og planetens fremtid

Når du køber et sæt babysengetøj, en pakke stofbleer eller et babysvøb fra Saga Copenhagen, foretager du en investering i både dit barns og planetens fremtid. For så er du nemlig med til at støtte den bæredygtige produktion, som skal til, for at planeten bliver ved med at have det godt – så dit barn har en naturskøn verden selv at sætte børn i en dag. Samtidig omgiver du dit barn med tekstiler, som er sunde og blide for både krop og sind.

Sidst men ikke mindst køber du produkter, som holder længe, og som både barn nr. 1, 2 og 3 kan få glæde af. Som ikke går op i syningerne, og som holder sig pæne vask efter vask. Når dine børn ikke længere har brug for dem, kan du sælge produkterne videre, eller du kan donere dem til genbrug. På den måde er du med til at gøre op med ”brug og smid væk”-kulturen.

Saga Copenhagen: Handling bag ordene

Som Saga Copenhagen selv skriver på deres hjemmeside: Selvom deres navn refererer til historier, så gør de mere end bare at snakke om bæredygtighed og kvalitet – de handler på det. For dem er det vigtigt, at deres brand faktisk gør en forskel.

Så hvad venter du på? Hjælp dem med at gøre verden til et bedre sted for os alle sammen – køb et sæt økologisk babysengetøj, stofbleer eller babysvøb!