Hvem er bag?

 

C:\Users\scl\Downloads\billHej og velkommen til mit fløjls bløde univers, Mini Boheme

Mit navn er Sara, jeg er mor til Filuka og Noria, født hhv. 2015 og 2018, og har altid været meget selektiv i mine tøjvalg og valg af tilbehør til mine børn.

Ofte har jeg ledt efter det lidt mere rolige farveunivers, men aldrig fandt jeg ét sted med samme farveskala, og selektivitet i udvalget.

Gennem årene i min søgen efter det rette, er jeg blevet forelsket i mange udenlandske brand, men er også blevet skræmt at told, fragt, importgebyr etc. vi som privatpersoner hurtigt bliver opkrævet for.

Her blev de første frø til Mini Boheme sået - hvor ville det være skønt med én shop, hvor alt var i samme univers.

-

Det hele tog for alvor fart da jeg var på barsel med Noria som led af refluks og stramt tungebånd.

Stramt tungebånd førte os til Holland og en mindre operation af tungebåndet, og her faldt jeg over en butik jeg nærmest havde lyst til at starte op i Danmark med det samme.

Herefter tænkte jeg store tanker, søgte på nettet, kradsede ideer ned, visualiseret det hele for mig, og vigtigst af alt, mærkede efter i maven.

Jeg begyndte så småt at kontakte de forskellige brands jeg hver i sær syntes havde det ekstra som jeg søgte, og gerne ville samlet ét sted.

De var alle vilde med mine tanker og ville gerne samarbejde, Mini Boheme blev en realitet, YES!

-

De fleste af mærkerne du finder her, er mindre familievirksomheder, der kun producere det der efterspørges.

De er lokaliseret over alt i verdenen bl.a. USA, Ukraine, Polen, Holland, England og andre steder, og nu samlet hér i dette underskønne univers.

Jeg er selv lidt af en #klimatosse så de brands du finder på shoppen, er alle brands der har tænkt vores planet og fremtiden ind i deres virksomhed, produktion og produkter.

-

En lille ny er kommet til og jeg håber du kan lide hvad du ser.

Endnu engang, velkommen til og TAK.