Mini Boheme pynt

Hvem er bag?

Hej og velkommen til mit fløjls bløde univers, Mini Boheme

Mit navn er Sara, til dagligt har jeg fuldtidsarbejde og er mor til Filuka og Noria, født hhv. 2015 og 2018.

Ved hver fødselsdag til børnene går jeg altid all-in på pynt og outfit, og gennem årene i min søgen efter det rette, er jeg blevet forelsket i mange udenlandske brands, men er også blevet skræmt at told, fragt, importgebyr etc. – her blev de første frø til Mini Boheme sået. Det tog for alvor fart da jeg var på barsel med Noria som led af refluks og stramt tungebånd. Det medførte at jeg sad meget i sofaen med baby i babsen, (eller gik mange kilometer med baby i vikle, da hun kun kunne få ro i nærmest lodret position…) og tænkte store tanker, søgte på nettet og mærkede efter i maven.
Jeg begyndte så småt at kontakte de forskellige brands jeg hver i sær syntes havde det ekstra som jeg søgte, og herefter tog det fart og udviklede sig, og nu er Mini Boheme en realitet, juhu.

De fleste af mærkerne du finder her, er mindre familievirksomheder, der kun producere det der efterspørges. De er lokaliseret over alt i verdenen bl.a. USA, Ukraine, Polen, Holland, England og andre steder, og nu samlet hér i dette underskønne univers. Jeg er selv lidt af en #klimatosse så de brands du finder på shoppen, er alle brands der har tænkt vores planet og fremtiden ind i deres virksomhed, produktion og produkter.

En lille ny er kommet til og jeg håber du kan lide hvad du ser.

Endnu engang, velkommen til og TAK.